Home >  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

scheepvaart

Wij bieden producten in 12-48 uur na betaling regelgeving onderdrukking, de meerderheid van de klanten in minder dan twee werkdagen volgen aantal! We hebben net ongeveer 5-7 dagen om normaal te verzenden door EMS, DHL of Federal Express mail, levering van belangrijke landen zoals het Verenigd Koninkrijk, Denemarken en andere Europese landen de internationale orde. Bestellingen kunnen als gevolg van slecht weer, onjuiste adresgegevens of de beschikbaarheid van het product vertraging.

terug beleid

Uw tevredenheid is ons streven. Wij bieden een terugkeerbeleid. U wilt terugkeren, neem dan eerst contact met ons op voor uw probleem te bespreken. De meeste van de tijd, kunnen we het probleem oplossen door het oplossen van de technische ondersteuning die u niets nodig. Als u onherstelbare fouten niet met het product, kunt u. Reparatie of vervanging onder onze outdoor achter ons, 12 maanden garantie

reparatie

In (vanaf de datum van ontvangst van de goederen), als je een 90-dagen problemen met de productkwaliteit (niet-menselijke factoren of niet-resistente uitwendige beschadigingen) kan worden geretourneerd en gerepareerd te vinden. Je moet contact opnemen met de oorspronkelijke verpakking product (u betaalt verzendkosten) ons om terug te keren. Als we de goederen in goede staat ontvangen, zullen wij repareren en stuur het naar je. We zijn het eens dat we zullen betalen om het product op te lossen. Porto Of u kunt ook een lokale reparatie plaats in de omgeving gevonden en bevestig de defecte items, dan kost een kopie van de factuur zou onderhoud verzoek voor ons en de kosten van het testen worden gestuurd. (Opmerking: als het wordt veroorzaakt kwaliteitsprobleem op onze professionele kwaliteitscontrole door menselijke factoren of niet-resistente uitwendige beschadigingen door een onherroepelijk vonnis, niet te sturen het defecte product foto reparatie zonder kosten zullen wij uw eigen terugbetaling, een kwaliteitsprobleem is om schade te voorkomen veroorzaakt of veroorzaakt door menselijke factoren.)

uitwisseling

Niet-kwaliteitsproblemen

30 dagen (vanaf de datum producten werden), zijn toen ze terugkeerden en vervangen onder de volgende voorwaarden, heb je geen keus van producten aan de voorwaarden van de kleur of grootte te voldoen. Je moet contact opnemen met de oorspronkelijke verpakking product (u betaalt verzendkosten) ons om terug te keren. Deze producten mogen niet worden gebruikt (behalve try-out). Wanneer we de goederen in goede staat ontvangen, zullen we de nieuwe te vervangen en leveren ze naar u terug. Freight, brengen wij u een alternatief product. Vervang de voorste ingang, dan kunt u overmaken een extra last op onze eerste serie, vervangen elementen. Zodra de betaling is afgerond, zullen we een reserve aan uw project te verzenden. (Product datum ontvangst) kwaliteit is 30 dagen als je merkt dat de problemen met de productkwaliteit (niet-menselijke factoren of niet-resistente uitwendige beschadigingen), kan het worden geretourneerd en vervangen.
Back